RA-Performance is leverancier van Armytrix uitlaatsystemen. De innovatieve klep gestuurde technologie brengt ongekende veelzijdigheid naar de eigenaar van het voertuig. Een simpele sleutelhanger, een druk op de knop. Bij ons kun je terecht voor het bestellen van, maar ook montage van de Armytrix uitlaat systemen.

Armytrix Afstandsbediening / GSM applicatie

Jij beslist wanneer en op welke manier je gehoord wilt worden. Wij geven de controle terug aan de bestuurder. Kies voor ‘buurmodus’ om de buren tevreden te houden, of voor ‘beast mode’ om hoofden te laten draaiaen! In ‘smart mode’ wordt alles vanzelf geregeld. De app is beschikbaar voor zowel Android als iOS systemen en werkt om de meest gangbare mobiele apparaten. Vanaf je mobiele apparaat meet je tevens de prestaties van het voertuig op dat exacte moment.

Armytrix Ceramische coating

Ceramische coating is optioneel bij Armytrix downpipes en sportkatalysators. Tevens zijn sommige uitlaatsystemen standaard voorzien van een ceramische coating. De functie van deze coating is om de omliggende onderdelen te beschermen tegen extreme hitte. Daarnaast zorgt de ceramische coating ervoor dat de temperatuur binnen de motorruimte lager is en zo meer koele lucht voor de luchtinlaat creëert. Dit resulteert in betere prestaties.