Er is steeds meer vraag naar het spuiten van remklauwen in een kleur naar wens. Uiteraard dient dit er wel uit te zien alsof de auto zo geleverd had kunnen zijn. Wij spuiten remklauwen in elke gewenste kleur met logo’s naar wens onder de blanke lak. Dit kunnen wij combineren met rem onderhoud diensten.

Wij bieden 2 opties om remklauwen te spuiten.

De één net wat beter dan de andere. Het verschil zit hem voornamelijk in de details en in de garantie die we kunnen geven.

Vraag direct een offerte aan

Optie 1: Spuiten aan de auto

Remklauwen spuiten aan de auto. Wel worden deze gedemonteerd van de remklauwhouders en remblokken verwijderd, maar niet van de remslang.

  • 4 stuks € 395,-
  • Duur werkzaamheden: 1 dag (Indien er geen logo’s geplakt dienen te worden kan de auto dezelfde dag nog worden opgehaald)
  • Garantie 1 jaar

Hierbij worden de klauwen wel gedemonteerd van de houders, zodat ze wel compleet gespoten kunnen worden. De rest wordt netjes afgeplakt. Er wordt een 2k lak gespoten in de gewenste kleur. Daarna worden er eventueel nieuwe logo’s geplakt waarna ze afgelakt worden met een 2k blanke lak. Uiteraard hittebestendig.

Spuiten aan de auto

– Garantie: 1 jaar
– Kosten: Per 4 stuks €395,-
– Duur werkzaamheden: 1dag
– Gespoten met 2K lak
– Beperkte kleuren: Rood, Blauw, Geel, Zwart, Wit, Oranje, Goud, Paars
– Inclusief eventueel terug plaatsen logo’s

Optie 2: Het keramisch spuiten/coaten van remklauwen!

Dit heeft een goede toelichting nodig. Met deze optie spuiten wij de remklauwen met een keramische coating. Dit is letterlijk een keramieklaag wat gespoten wordt. Deze laag is bestand tot temperaturen van 900graden celcius en kan in heel veel verschillende kleuren.Hiervoor worden de klauwen compleet gedemonteerd, gestraald en daarna netjes gespoten met deze keramische coating. Hierdoor krijg je die duurzame en unieke uitstraling wat jouw auto nodig heeft!

  • 4 stuks € 1195,-
  • Duur werkzaamheden: 3 á 4 werkdagen
  • Garantie 3 jaar

Als eerst zullen we de remklauwen demonteren en stralen, waarna deze in de spuitcabine hun kleur zullen krijgen. Na de droogtijd worden ze weer netjes afgemonteerd en op de auto terug geplaatst. Dit kan natuurlijk gecombineerd worden met onderhoud aan de remmen.

Gedemonteerd spuiten

– Garantie:3 jaar
– Kosten: Per 4 stuks €1195,-
– Duur werkzaamheden: 3 á 4 dagen
– Gespoten met een keramische coating
– Ondenkbaar veel kleuren mogelijk. Glans, zijdeglans en mat!
– Inclusief eventueel terug plaatsen logo’s
– Professionele de- en montage inclusief nieuwe remvloeistof

Vraag hier een vrijblijvende offerte of advies aan