RA Autoservice heeft alles in huis voor het onderhoud van uw auto. Of het nu gaat om reparaties, onderdelen, onderhoud, vakkundig advies of schade. Wij helpen u graag en zetten ons voor u in om mobiel te blijven. Uw garagebedrijf voor alle reparaties en onderhoud aan uw auto, tegen scherpe tarieven (€67,50 incl. BTW per uur). Door samenwerking met professionals bieden we een totaalpakket voor de auto.

Onderhoud – APK – Bandenservice – Automaat spoelen – Poetsen – Optimalisatie – Storingsdiagnose – Inbouwstation

Wanneer doe ik onderhoud?

Fabrikanten geven intervallen op specifiek voor de auto. Deze staan in het onderhoudsboekje, maar ook wij beschikken over deze informatie. Ook als de fabrikant aangeeft 2jaarlijks of vele kilometers verder het onderhoud uit te kunnen laten voeren, vinden wij het raadzaam toch elk jaar een bezoek te brengen aan een garage. 2jaar wegblijven zonder een kleine checkup lijkt ons niet verstandig.

Grote klussen, kan dat ook?

Tuurlijk! Motor vervangen, bak vervangen, koppeling vervangen, distributieriem. We hebben voor nagenoeg alle reparaties de gereedschappen in huis. Vraag gerust naar de mogelijkheden voor jouw uitdaging!

Afspraak maken of een vrijblijvende prijsopgave?

Laat het ons weten wanneer het jou uitkomt de auto te missen. Dit kan via info@RA-Performance.nl of bel 026-7504543.

Liefhebber van jouw heilige koe? Ook voor het optimaliseren van jouw auto ben je bij ons aan het goede adres. Spoelen van de automaatbak (powerflush), chiptuning of een verlaging? Alles kan!

Normaal werken we op afspraak, maar heeft u een probleem kunt u gerust direct langskomen! bel ons op 026-7504543, email ons via info@RA-Performance.nl of kom even aan op de Florijnweg voor een kopje koffie ;).