Waarom heb jij een nieuw onderstel nodig?

Ben je op zoek naar die subtiele verlaging, maar met behoud van het comfort? Of wil je een beter onderstel voor stevig straat of circuit gebruik?  Of ga je nog extremer met je verlaging door middel van airride? Wat je ook zou willen, je vind het bij RA-Performance!

Ook voor onderstellen voor jouw circuit of drift auto ben je bij ons aan het juiste adres. Verstelbare draagarmen, PU bussen, Swaybars maar ook voor het uitlijnen en uitwegen van circuit auto’s ben je bij ons aan het juiste adres!

Verlagingen -> verlagings veren / schroefsets

Als Officieel verdeler en montagepunt van meerdere kwaliteitsmerken in verlaagde onderstellen kun je bij ons terecht voor aankoop en montage van verschillende varianten. Wij zijn onder andere leverancier van merken als KW-Suspensions, ST-Suspensions, AP-Suspensions, Gepffert, H&R Deep, H&R, Eibach, Bilstein, Koni (FSD), BC-Racing, Silver Project, Ultra Racing, Wiechers, Powerflex, Superpro, Airforce Airride, TA Technix Airride, V-maxx en meer!

Hierbij kun je denken aan schroefsets, vaste verlagingssets, verlagingsveren, airride, polyurethane bussen, camber plates, camber arms, stabilisatorstangen, veerpootbruggen en meer!

We staan ervoor om scherpe prijzen te geven, maar ook garant te staan voor het gewenste resultaat. Door niet alleen de onderdelen te leveren maar het ook te monteren bieden wij het totaalplaatje van een one stop shop!

Origineel airride systeem aanpassen

Heeft jouw auto een origineel AIRMATIC luchtvering systeem? Mercedes, AMG modellen, Porsche Panamera, Audi suv’s of RS’en, BMWs… Ook deze kunnen we verlagen! De originele verstelmogelijkheden in de auto blijven behouden, maar dan in verlaagde toestand. Neem contact met ons op voor een offerte op maat naar jouw wens en auto!

Airride

Bij RA-Performance kun je als verdeler van kwaliteitsmerken zoals Airlift, Bilstein, Airforce en Viair ook terecht! Voor zowel het monteren als het leveren van een complete setup of losse componenten ben je bij ons op het juiste adres. Een show inbouw of een weg gebouwde setup, wij werken steeds op maat en naar wens van de klant!

Daarnaast bieden wij uitlijning aan en kunnen we in huis jouw auto uitwegen.