Chiptuning op maat

RA-Performance levert chiptuning maatwerk van een hoog niveau. Bij ons kies je voor kwaliteit en zekerheid. Met een zorgvuldige werkwijze staan wij garant voor een verfijnd resultaat en professionele chiptuning van de auto.

Door een efficiƫntere motor vergroot je het rijplezier met meer vermogen en bespaar je op de brandstofkosten.

RA-Performance start na een goede controle van de auto met een basis tuning, aangepast op wens van de klant en bepaalde variabelen. Hierna wordt de auto getest op rijkwaliteit en vermogens output. Daarna worden eventuele optimalisaties uitgevoerd.

Voor bedrijven is het mogelijk om een wagenpark te voorzien van aanpassingen gericht op brandstofbesparing en behoud van het voertuig. Bijvoorbeeld ook door middel van snelheidsbegrenzing. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende passende offerte.

Vraag vandaag nog een offerte op!

 

OBD tuning
Bij veel auto’s kan de ECU via de OBD poort benaderd worden om de originele software uit te lezen en de getunede versie in te laden.

Voordelen van tuning via OBD
– Tuning zonder de- en montage
– Deze aanpassingen zijn onzichtbaar bij regulier onderhoud
– Originele software van de ecu is eenvoudig terug te plaatsen

Bootmode tuning
Er zijn ECU’s die niet via de OBD poort geschreven kunnen worden. Deze dienen uitgebouwd te worden, waarna ze vrij geschakeld worden om de originele software uit te lezen. Nadat de software is aangepast kan deze opnieuw ingelezen worden, direct in de ECU.

Deze vorm van tuning duurt wat langer, maar geeft dezelfde uitkomst als via de OBD poort.