BMW xHP Automaat Tuning bij RA-Performance

xHP heeft misschien wel de bekendste naam op gebied van BMW automaat tuning. Voor de ultieme beleving van je BMW is een versnellingsbak tuning een absolute aanrader.

Door het maken van een custom setting van de transmissie, kunnen we inspelen op jouw wensen. Tevens kunnen we 3 verschillende voorgeprogrammeerde stages inladen van xHP.

Maak direct een afspraak, of stel gerust je vragen! Bellen kan op 026-7504543 of email ons!

STAGE 1

STAGE 2

STAGE 3

Stage 1 is bedoeld voor zuinigheid en comfort. De schakelmomenten zijn perfect afgesteld om het maximaal koppel zo goed mogelijk te benutten en op tijd door te schakelen. Torque limiters worden verhoogd om de tuning goed tot zijn recht te laten komen. Stage 2 is meer gericht op de sportievere rijstijl zonder in te leveren op comfort. Schakelmomenten worden geoptimaliseerd en de koppelingsdruk wordt verhoogd om overbodig slip tegen te gaan. Daarnaast word de reactietijd op de flippers aanzienlijk sneller eveneens als het schakelproces zelf. Stage 3 is bedoeld om het maximale uit je versnellingsbak te halen. De comfort / D-mode blijft sportief maar nog steeds soepel. De Sport en Manual worden maximaal geoptimaliseerd om de snelste rondetijden te kunnen rijden! Schakelmomenten, koppelingsdruk en een nog snellere reactie op de flippers maken het rijden een ware beleving. Als kers op de taart kunnen we bij sommige bakken Launch control toevoegen of de kickdown verwijderen in manual.