Op deze pagina vindt u informatie over de diensten en producten die wij onder andere aanbieden. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uitlaatsystemen
Klepsystemen, cut-out's, bypass, demper deletes.. Daarvoor ben je bij ons op het goede adres! Daarnaast leveren we meerdere kwaliteitsmerken zoals Akrapovic, Milltek, Tneer, Fi Armytreix en meer!
Uitlaatsystemen
Parts Webshop
In onze webshop vind je delen voor je trackday-, drift-, circuit-, of straat auto! Denk aan remupgrades, onderstellen, interieur, performance parts en meer!
Webshop
Walnut Blasting
Bij ons kun je terecht voor een walnut blasting / granulaat reiniging van het inlaat traject. Een veelvoorkomend issue bij direct ingespoten motoren waar dit de meest effectieve oplossing voor is!
Lees hier meer
Automaat Spoelen
RA-Performance is toonaangevend op het gebied van automaat spoelen! Wij bieden de mogelijkheid om deze automaat te spoelen met de Powerflush machine van Kroon-Oil. Niet alleen nieuwere auto’s, maar ook oudere auto’s is voor ons geen probleem!
Meer info
Chiptuning
Door middel van software aanpassingen kunnen wij uw auto voorzien van meer vermogen, een efficiënter verbruik en betere rij-eigenschappen. U kunt voor alle tuning bij ons terecht.
Meer info
Onderstel / Verlaging
RA-Performance heeft zich gespecialiseerd in onderstellen. Of het nu gaat om een beetje verlaging met veren, een schroefset, airride inbouw, auto's uitwegen of andere upgrades... bij ons zit je goed!
Check hier meer
Flockit Flocktechniek
Flockit Flocktechiek is gespecialiseerd in het flocken van objecten. Hoe langer je er over nadenkt, hoe meer oplossingen het biedt! Bijna elk oppervlak is geschikt om geflockt te worden. Een fluweel-achtige look wordt gecreëerd in vele mogelijke kleuren.
Flockit Website
Remklauw Lakken
Bij RA-Performance is het mogelijk om jouw remklauwen een andere kleurtje te geven! Alleen het beste, dus netjes gedemonteerd en met de goede lak worden ze gespoten! Na montage wordt de auto afgecontroleerd en kan deze weer mee!
Boek snel een afspraak!
Velgen & Accessoires
Wij zijn leverancier van meerdere merken velgen. Hierin kunnen wij adviseren qua passing, leveren en monteren. Ook spacers, bouten en banden vind je bij ons! Merken als Breyton, Rotiform, Kansei, JR-Wheels, Ultralite, OZ-Racing, Enkei en Works komen regelmatig voor!
Voor velgen klik hier

INSPIRATIE NODIG? BEKIJK ONZE
> PROJECT <
PAGINA!