Tot uw dienst sinds 2010. RA-Performance helpt z’n klanten met het personaliseren, verbeteren en onderhouden van hun auto.

Bij ons draait alles om passie en kwaliteit. We verdiepen ons in de markt en zijn producten zodat we steeds een hoge kwaliteit en service kunnen bieden.We werken met passie, maar zonder de juiste onderdelen komen we geen stap verder. Onze leveranciers en merken kennen ons en weten welke verwachtingen er zijn.

Onze werkzaamheden zijn te uitgebreid om samen te vatten op deze website. Wij zijn een full-service bedrijf en als wij iets zelf niet uitvoeren, dan regelen wij dat voor je binnen ons uitgebreide netwerk! Heb je bepaalde wensen maar kun je hier geen informatie over vinden? Neem dan vooral contact met ons op!

Producten zijn er meestal in verschillende prijs categorieën. Kom gerust eens langs of bel/mail voor een prijsopgave. We spreken gewone mensentaal en houden van leuk contact met onze klant. Door een open en eerlijke communicatie kunnen we je adviseren en begeleiden naar voor het resultaat van jouw verwachtingen.

RA-performance is hét adres voor tuning en engineering werkzaamheden aan iedere auto. Naast opmaat  chiptuning kunnen wij ook maatwerk oplossingen maken om jouw auto nog beter te laten presteren of op een andere manier te laten voldoen aan je wensen. Ook ben je voor onderhoud aan je (exclusieve) auto bij ons in goede handen.

Wees welkom. We maken er graag samen iets moois van!